ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 3 Μαρτίου 2024 της Κυριακής του ασώτου γιου live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων. Κυριακή ΙΖ Λουκά με την εορτή της Δεύτερης Κυριακής του Τριωδίου.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής ΙΖ Λουκά Ζωντανά. Όρθρος του Ασώτου υιού Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής ΙΖ Λουκά με την παραβολή του άσωτου γιου – Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού. Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 στις 07.30 το πρωί. Οι Άγιοι Ευτρόπιος, Κλεόνικος και Βασιλίσκος οι Μάρτυρες. Ο Άγιος Θεοδώρητος ο Ιερομάρτυρας και Πρεσβύτερος Αντιοχείας. Κυριακή ΙΖ Λουκά με την παραβολή του Ασώτου Υιού. Δεύτερη Κυριακή του Τριωδίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΣΩΤΟΥ ΥΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 07.30 – Κυριακή ΙΖ’ Λουκά με την παραβολή του άσωτου υιού.

• Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή ΙΖ’ Λουκά…

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή του ασώτου υιού – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 07.30. Κυριακής ΙΖ’ Λουκά με την παραβολή του άσωτου γιου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΥΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΖ ΛΟΥΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ
ΑΣΩΤΟΥ ΥΙΟΥ

• Μάρτιος – Βίοι Αγίων – Ποιοι Γιορτάζο…

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 3 Μαρτίου 2024 της Κυριακής του ασώτου γιου live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων. Κυριακή ΙΖ Λουκά με την εορτή της Δεύτερης Κυριακής του Τριωδίου.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής ΙΖ Λουκά με την παραβολή του ασώτου υιού – Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Νικολάου Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Δεύτερης Κυριακής του Τριωδίου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

• Κυριακές της Ορθοδοξίας – Ευαγγέλιο Κ…

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Λουκα
Κυριακη ΙΖ Λουκα
Κυριακη του ασωτου
Ασωτου ιου
Δευτερη Κυριακη Τριωδιου
Τριωδιο
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
3 Μαρτιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο Άγιος Νικόλαος αποτελεί το παλαιότερο μνημείο, το μοναδικό μάλλον μέσα στον οικοδομικό ιστό της πόλης της Πύλης, που βέβαια περιστοιχίζεται από μνημεία μεγίστης αξίας όπως η Πόρτα Παναγιά και η τοξωτή γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνος και λίγο πιο έξω από την Ιερά Μονή Δουσίκου και την Ιερά Μονή Γκούρας. Εντός της Πύλης όμως ο Άγιος Νικόλαος είναι το μοναδικό μνημείο που εγκαινιάστηκε το 1866. Είναι ένας πέτρινος πανέμορφος Ναός και σ αυτόν έζησαν τις χαρές και τις λύπες τους πολλές γενιές κατοίκων της Πύλης. Η ανακαίνιση του Ναού ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2023 με την οποία καταφέραμε να αποκαλύψουμε την αρχική του μορφή εξωτερικά, και να δημιουργήσουμε έναν όμορφο χώρο που αρμόζει σε έναν Ναό όπου προσφέρει ομορφιά ηρεμία και φως.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.