Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 19 Μαΐου 2024 της Κυριακής των Μυροφόρων Γυναικών live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή των Αγίων Μυροφόρων με την εορτή του Ταξιάρχου Μιχαήλ Μανταμάδου.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής των Μυροφόρων Ζωντανά. Όρθρος Κυριακής των Αγίων Μυροφόρων Γυναικών Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής των Μυροφόρων με την εορτή του Αγίου Ιακώβου του Αποστόλου – Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού. Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στις 07.30 το πρωί.

Ο Άγιος Πατρίκιος ο Επίσκοπος Προύσας και οι συν αυτώ Μάρτυρες. Οι Άγιοι 13 Οσιομάρτυρες και Ομολογητές Μοναχοί της Μονής Καντάρας Κύπρου καέντες από τους λατινόδοξους Φράγγους. Ο Όσιος Μέμνων ο Θαυματουργός. Η Σύναξη του Αρχαγγέλου Ταξιάρχου Μιχαήλ Μανταμάδου. Οι Άγιες Μυροφόρες Γυναίκες.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 19 Μαΐου 2024 07.30 – Κυριακής των Μυροφόρων Γυναικών με την εορτή του Ταξιάρχου Μιχαήλ.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή των Αγίων Μυροφόρων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 19 Μαΐου 2024 07.30. Κυριακής των Μυροφόρων με την εορτή του Ταξιάρχου Μιχαήλ Μανταμάδου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ
ΜΥΡΟΦΟΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 19 Μαΐου 2024 της Κυριακής των Μυροφόρων Γυναικών live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή των Αγίων Μυροφόρων με την εορτή του Ταξιάρχου Μιχαήλ Μανταμάδου.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής των Μυροφόρων Γυναικών – Κυριακή 19 Μαΐου 2024 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής των Αγίων Μυροφόρων. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη των Μυροφορων
Μυροφορεσ Γυναικεσ
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
19 Μαιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.