Ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε στους ενορίτες τον νέο Εφημέριο π. Δημήτριο Αναδιώτη, καλώντας τον μαζί με τους άλλους ιερείς της μεγάλης αυτής Ενορίας ενωμένοι να αγωνίζονται για την σωτηρία των ανθρώπων, προς δόξαν Θεού.

Κυριακή των Αγίων 318 Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου, η Κυριακή 31 Μαΐου 2020, και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σχηματαρίου. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στους Αγίους 318 Πατέρες τους συγκροτούντας την Α΄Οικουμενική Σύνοδο, οι οποίοι αντιμετώπισαν την αίρεση του Αρείου και διετύπωσαν τα 6 πρώτα άρθρα του Συμβόλου της Πίστεως. Επίσης, αναφερόμενος στον ευαγγελικό λόγο «Πάτερ ἅγιε, τήρησον αὐτούς ἐν τῷ ὀνόματί σου ᾧ δέδωκάς μοι, ἵνα ὦσιν ἓν καθώς ἡμεῖς», τόνισε ότι στις σημερινές περιστάσεις θα πρέπει να έχουμε ενότητα κλήρος και λαός.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε στους ενορίτες τον νέο Εφημέριο π. Δημήτριο Αναδιώτη, καλώντας τον μαζί με τους άλλους ιερείς της μεγάλης αυτής Ενορίας ενωμένοι να αγωνίζονται για την σωτηρία των ανθρώπων, προς δόξαν Θεού.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.