Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως: Με σεμνότητα και ιεροπρέπεια τελέσθηκε την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 19 Μαρτίου ε. έ. …

στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεοχωρίου (Μετόχι του Παναγίου Τάφου) ο Όρθρος, η προσκύνηση του Τιμίου Σταυρού και η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, ιερουργούντος του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Ανθηδώνος κ. Νεκταρίου, Επιτρόπου του Παναγίου Τάφου στην Πόλη, συλλειτουργούντος του Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Κωνσταντίνου Βαρθολομαίου, Ιερ. Προϊσταμένου της Κοινότητάς μας, και διακονούντος του Ιερολ. Πατριαρχικού Διακόνου κ. Ιερωνύμου Σωτηρέλη. Συμμετείχαν πιστοί από το Νιχώρι, αλλά και από άλλες Κοινότητες της Πόλης, καθώς και όμιλος προσκυνητών από την Ελλάδα.

Ο Σεβ. άγιος Επίτροπος καλωσόρισε με αγάπη και εγκαρδιότητα όλους τους παρευρισκομένους στο Ιερό Μετόχι του Παναγίου Τάφου, το οποίο είναι εν ενεργεία και κοσμεί τον ερατεινό Βόσπορο. Επίσης ανακοινώθηκε, ότι την προσεχή Τετάρτη 22 Μαρτίου, θα τελεσθεί η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην ίδια Εκκλησία του Ιερου Μετοχίου.

Ακολούθησε μία ωραία δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού, κατά την διάρκεια της οποίας δόθηκε η καλή ευκαιρία της προσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των Νιχωριτών και των επισκεπτών μας.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΙΑΣ

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.