ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 7 Απριλίου 2024 της Γ Κυριακής Νηστειών live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως Ζωντανά. Όρθρος Κυριακής των Γ Νηστειών Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής της Σταυροπροσκύνησης – Ευλογία και και Προσευχή στον Ιησού. Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στις 07.30 το πρωί. Οι Άγιοι Χρύσανθος και Δαρεία η Αθηναία οι Μάρτυρες. Ο Άγιος Κλαύδιος ο Τριβούνος ο Μάρτυρας.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 7 Απριλίου 2024 07.30 – Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως των Γ Νηστειών.

• Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή των Γ’ Νη…

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 7 Απριλίου 2024 07.30. Κυριακής Γ Νηστειών.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ Γ ΝΗΣΤΕΙΩΝ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

• Τι είναι Μεγάλη Σαρακοστή; Πότε καθιε…

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 7 Απριλίου 2024 της Γ Κυριακής Νηστειών live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

• Απρίλιος – Βίοι Αγίων – Ποιοι Γιορτάζ…

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως – Κυριακή 7 Απριλίου 2024 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Γ Νηστειών. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

• Κυριακές της Ορθοδοξίας – Ευαγγέλιο Κ…

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Γ Νηστειων
Κυριακη Σταυροπροσκυνησεωσ
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Μεγαλη Σαρακοστη
Μεγαλη Τεσσαρακοστη
Παρακληση
7 Απριλιου
Божественная литургия
divine liturgy
Σταυροπροσκυνήσεωσ 2024
Σταυροπροσκυνησεωσ κυριακη
Κυριακη τησ σταυροπροσκυνησεωσ 2024
Κυριακη τησ σταυροπροσκυνησεωσ
Κυριακη σταυροπροσκυνησεωσ 2024
Κυριακή τησ σταυροπροσκυνήσεωσ
Τησ σταυροπροσκυνησεωσ
Σταυροπροσκυνήσεωσ
Σταυροπροσκυνησεωσ
Καταβασιεσ σταυροπροσκυνησεωσ
Απολυτικιο σταυροπροσκυνήσεωσ
Τροπαριο σταυροπροσκυνησεωσ
Αινοι σταυροπροσκυνησεωσ
Ορθροσ σταυροπροσκυνησεωσ

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.