ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΣΣΑΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα - Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πολιούχου Τρικάλων - Κυριακή 22 Μαΐου 2022 07.00 - Κυριακής της Σαμαρείτιδος με την ομολογία του Ιησού Χριστού ως αληθινού Μεσσία.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής της Σαμαρείτιδος Ζωντανά. Όρθρος Κυριακής της Σαμαρείτισσας Ζωντανά. Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής της Σαμαρείτιδος με την συνάντηση του Ιησού με την Σαμαρείτισσα και την ομολογία του Ιησού Χριστού ως αληθινού Μεσσία – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στις 07.00 το πρωί. Η της Σαμαρείτιδος εορτή, εν η ο Χριστός μεσσίαν εαυτόν ωμολογεί.

Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου, μετά πλειάδος Αρχιερέων. Το Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Τους ύμνους θα ψάλει ο χορός των πατέρων της Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΣΣΑΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα – Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πολιούχου Τρικάλων – Κυριακή 22 Μαΐου 2022 07.00 – Κυριακής της Σαμαρείτιδος με την ομολογία του Ιησού Χριστού ως αληθινού Μεσσία.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή της Σαμαρείτισσας – Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Κυριακή 22 Μαΐου 2022 07.00. Κυριακής της Σαμαρείτιδος με την ομολογία του Ιησού Χριστού ως αληθινού Μεσσία.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 22 Μαΐου 2022 της Κυριακής της Σαμαρείτιδος live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Κυριακή της Σαμαρείτισσας.

Ιερείς: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής της Σαμαρείτιδος με την συνάντηση του Ιησού με την Σαμαρείτισσα – Κυριακή 22 Μαΐου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος πολιούχου Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής της Σαμαρείτισσας. Ιερουργός Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη τησ Σαμαρειτιδοσ
Κυριακη τησ Σαμαρείτισσασ
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
22 Μαιου
Божественная литургия
divine liturgy

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.