ΦΕΚ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ : Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μόλις δημοσιευθεί επισήμως στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η σχετική Υπουργική Απόφαση.

Τα νέα μέτρα για την που θα ισχύσουν από αύριο ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκος Χαρδαλιάς.Αναλυτικά από αύριο ισχύει:Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 η κυκλοφορία για όλες τις ημέρεςΕναλειτουργία κομμωτηρίων με ραντεβούΕναλειτουργία αρχαιολογικών χώρων, δημόσιων πάρκων για μετάβαση έως 3 ατόμων (εκτός από τις οικογένειες) με μετακίνηση χωρίς όχημα, μόνο πόδια και ποδήλατο.

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας και μετάβαση με κωδικό 6Τέλεση θείας λειτουργίας σε καθεδρικό ναό εκάστου δήμου με όριο 1 πιστό/25 τ.μ. με υποχρεωτικό τεστ (Kυριακή Oρθοδοξίας, B’ Χαιρετισμοί και Ευαγγελισμος της Θεοτόκου). Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.Επιτρέπεται η ερασιτεχνική αλιεία για τους διαμένοντες σε παραθαλάσσιους δήμους.

Την Κυριακή 28 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η αλλαγή της ώρας σε θερινή, γυρίζοντας τα ρολόγια μια ώρα μπροστά.

Τα ξημερώματα της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 03:00 οι δείκτες θα πρέπει να δείξουν 04:00 (σε κινητά και υπολογιστές η διαδικασία είναι αυτόματη).

Σύμφωνα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η αλλαγή ώρας πρέπει να σταματήσει την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2021 για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θέλουν να διατηρήσουν μόνιμα τη θερινή ώρα, ενώ για τα κράτη-μέλη που επιθυμούν τη χειμερινή ώρα, η αλλαγή θα γίνει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου 2021.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.