Μητρόπολη Ρόδου-Κυριακή της Ορθοδοξίας

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Κυριακή της Ορθοδοξίας (25/2/2018) στην Ιερά Μητρόπολη μας με επίκεντρο τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας προέστη του εορτασμού στον ως άνω ιερό Ναό συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ολύμπου κ. Κυρίλλου ο οποίος χοροστάτησε του Όρθρου.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ως και εκπρόσωποι των άλλων πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, αθρόα δε η προσέλευση των ευσεβών Χριστιανών.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση των ιερών Εικόνων και των τιμίων Λειψάνων πέριξ του ιερού Ναού, εκφωνήθηκε σε τρείς στάσεις το Σύμβολο της Πίστεως και αναγνώσθηκε κατά την τάξη από τον Σεβασμιώτατο το Συνοδικό της Ορθοδοξίας.

Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Ρόδου Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Ρόδου Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Ρόδου Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Ρόδου Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Ρόδου Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Ρόδου Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Ρόδου

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.