ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ: Δεν έχουν τέλος οι μαρτυρίες χιλιάδων πιστών για τα θαύματα που έχουν ζήσει από τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας έχουν καταθέσει κατά καιρούς τη δική τους αλήθεια για το πόσο πολύ τους βοήθησε το Ιερό Θησαύρισμα και ο χαρισματικός π. Δημήτριος Λουπασάκης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας και την δική του αλήθεια. Την αλήθεια ενός Ιερέα που αφιλοκερδώς και με μόνο γνώμονα την αγάπη και την προσφορά, έχει βοηθήσει χιλιάδες στο διάβα του.

ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ: Αστυνομικός ομολόγησε θαύμα- Σώθηκε το παιδί του από εγκεφαλίτιδα

Σε μια από τις επαφές που είχε ο χαρισματικός ιερέας με τον εκδότη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέα Μ. Καραγιάννη, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως συνδέθηκε η ζωή του με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό που θεραπεύει χιλιάδες ανθρώπους. Και η αλήθεια ήταν συγκλονιστική.

Ο Άγιος Γέροντας Πορφύριος είχε κατευθύνει και προετοιμάσει τον χαρισματικό και άοκνο ιερέα στον να αναλάβει το δύσκολο και συνάμα θεάρεστο αυτό έργο.

ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ-Προπονήτρια ομολογεί θαύμα: Το παιδί μου θεραπεύθηκε από λέμφωμα Β βαθμού

Στο να κουβαλά με τόλμη τον δικό του Σταυρό από νέος και με τη δύναμη της Πίστεως να προσφέρει βοήθεια σε καταπονημένους και άρρωστους συνανθρώπους μας.

Χαρακτηριστικά ο π. Δημήτριος ανέφερε πως τον βοήθησε ο Άγιος Πορφύριος σε νεαρή ηλικία και προέβλεψε πως η ζωή του θα συνδεθεί άρρηκτα με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό.

ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ-Προπονήτρια ομολογεί θαύμα: Το παιδί μου θεραπεύθηκε από λέμφωμα Β βαθμού

Αναφέρθηκε επίσης στη σημαντική συμβολή ενός επιφανούς Ιατρού και πνευματικού τέκνου του Αγίου Πορφυρίου τον οποίο ο π. Δημήτριος εγνώριζε και εκτιμούσε.

Η μαρτυρία ετούτη, προκαλεί ρίγη συγκινήσεως σε όλους εμάς που έχουμε παρατηρήσει ιδίοις όμμασι τα συγκλονιστικά θαύματα του Τιμίου Σταυρού και θα δημοσιευθεί ολοκληρωμένη σε λίγες ημέρες, στην οποία ο π. Δημήτριος θα περιγράφει τη ζωή του και την θαυμαστή εμπειρία με τον Άγιο Γέροντα Πορφύριο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ασημένιο μετάλλιο για τον Πάνο Τριανταφύλλου-Ομολογία για τα θαύματα του Τιμίου Σταυρού

Αυτή η αποκάλυψη, η κατάθεση ψυχής, έρχεται να βάλει ένα οριστικό τέλος στον σκεπτικισμό και την αμφισβήτηση που τεχνηέντως έχουν καλλιεργηθεί από διάφορα κέντρα ως προς τη δύναμη του Τιμίου Σταυρού.

Από σήμερα ο θαυματουργός Τίμιος Σταυρός βρίσκεται και πάλι στο ΄΄δεύτερο σπίτι του΄΄, στην Μητρόπολη Λαγκαδά και συγκεκριμένα στον Ναό της Αγίας Παρασκευής, όπου ένας άξιος Ιεράρχης, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης, αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τον Τίμιο Σταυρό και τον π. Δημήτριο.

ΤΩΡΑ: Καταξιωμένη επιστήμονας ομολόγησε νέο θαύμα του Τιμίου Σταυρού

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως την προηγούμενη φορά προσήλθαν περισσότεροι από 50 χιλιάδες πιστοί από όλη την Ελλάδα, τους οποίους ο π. Δημήτριος σταύρωνε έναν, έναν.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.5 (4 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.