ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 13 Σεπτεμβρίου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής προ της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Live. Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

LIVE ΤΩΡΑ Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της Κυριακής προ της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 07.45.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 13 Σεπτεμβρίου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής προ της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Χαράλαμπος

Ώρα έναρξης: 07.45
Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού – 13 Σεπτεμβρίου 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης. π. Χαράλαμπος.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Δείτε live Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Live στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Στείλτε ονόματα.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΔΑΜ (ΓΙΟΣ ΜΟΥ) ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΗΨΙΑ, ΛΥΚΟ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.