ΩΡΑΡΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ: Την Πρωτομαγιά δεν επιτρέπονται μετακινήσεις μακριά από τον τόπο κατοικίας ή στο εξοχικό και το χωριό μας, υπενθύμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση της Πέμπτης.

Υπογράμμισε, δε, ότι μέχρι τη Δευτέρα απαιτείται έντυπο και SMS για κάθε μετακίνηση.

ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ

Από την Τετάρτη 6 Μαΐου θα πρέπει οι καθηγητές των Γυμνασίων και των Λυκείων να βρίσκονται στις σχολικές μονάδες, προκειμένου να προετοιμαστεί η επαναλειτουργία των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Παιδείας που στάλθηκε σήμερα σε όλες τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας.

Το έγγραφο εξαιρεί τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε ΣΜΕΑΕ ΔΕ.

Όπως τονίζεται στο έγγραφο θα ακολουθήσουν νεώτερες ενημερώσεις με λεπτομερείς πληροφορίες και οδηγίες για την ομαλή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων.

ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ο κ. Πέτσας στάθηκε στην ατομική ευθύνη, ακόμη και όταν ο κόσμος θα μπορεί να βγαίνει έξω.

«Οι Έλληνες θα αρχίσουν να βγαίνουν ελεύθερα από το σπίτι τους δεν θα υπάρχει υποχρέωση του SMS και της συμπλήρωσης του σχετικού εντύπου που συνηθίσαμε να ζούμε μαζί τους το τελευταίο διάστημα, αλλά συνεχίζουν να είναι μαζί μας τα βασικά που μάθαμε σε αυτή την έννοια, δηλαδή να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής τα πλένουμε.

Στην πρώτη φάση της αντιμετώπισης της πανδημίας πήγαμε καλά, επομένως μπορούμε να σχεδιάζουμε τη σταδιακή άρση των μέτρων που έχουμε ανακοινώσει», σημείωσε ο κ. Πέτσας

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.