ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Live: Άγιος Βησσαρίων Πύλης - Κυριακή ΙΑ Ματθαίου 28 Αυγούστου 2022 Ζωντανά. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Κυριακής ΙΑ Ματθαίου Ζωντανά. Όρθρος ΙΑ Κυριακής Ματθαίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής ΙΑ Ματθαίου με την παραβολή του κακού δούλου των μυρίων ταλάντων - Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 στις 07.00 το πρωί. Ο Όσιος Μωυσής ο Αιθίοπας. Οι Άγιοι Διομήδης και Λαυρέντιος. Ο Δίκαιος Εζεκίας ο Βασιλιάς. Η παραβολή του άσπλαχνου δούλου. Η παραβολή των μυρίων ταλάντων. Κυριακή ΙΑ Ματθαίου.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή ΙΑ Ματθαίου με την παραβολή του άσπλαχνου δούλου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 07.00. ΙΑ Κυριακής Ματθαίου με την παραβολή του άσπλαχνου δούλου. Ο Όσιος Μωυσής ο Αιθίοπας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 07.00 – Κυριακής ΙΑ Ματθαίου με την παραβολή του άσπλαχνου δούλου των μυρίων ταλάντων.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή ΙΑ Ματθαίου με την παραβολή του άσπλαχνου δούλου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 07.00. ΙΑ Κυριακής Ματθαίου με την παραβολή του άσπλαχνου δούλου. Ο Όσιος Μωυσής ο Αιθίοπας.

Κυριακή ΙΑ Ματθαίου

Στην ευαγγελική περικοπή της ενδεκάτης του Ματθαίου, ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, θέλοντας να μας διαβεβαιώσει για την πραγματικότητα του μελλοντικού γεγονότος της Δευτέρας Παρουσίας, μας δίδαξε την Παραβολή του Βασιλέα που θέλησε να λογαριαστεί με τους υπηρέτες του. Την ώρα της διαδικασίας, βρέθηκε κάποιος που του χρεωστούσε μύρια τάλαντα, δηλαδή ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό.

Ο υπηρέτης βρέθηκε σε δύσκολη θέση, γιατί δεν μπορούσε να επιστρέψει στον Κύριό του το ποσό αυτό. Ο Βασιλιάς διάταξε αμέσως να συλλάβουν την γυναίκα και τα παιδιά του και όσα περιουσιακά στοιχεία είχε, τον ίδιο να ριφθεί στις φυλακές μέχρις ότου αποδώσει κάθε λεπτό.

Ο δυστυχής υπηρέτης, στο άκουσμα της απόφασης του Κυρίου του, και βλέποντας την ολοκληρωτική του καταστροφή, πέφτει στα γόνατά του και παρακαλεί ικετευτικά τον Κύριό του να τον ευσπλαχνιστεί και δίδει την υπόσχεση, ότι θα αποδώσει όλο το χρέος. Ο Κύριος τον ευσπλαχνίστηκε και τον απαλλάσσει απ’ όλο το χρέος. Δεν χρεωστά πια τίποτε στον Βασιλιά του, όλα τα έσβησε ο καλοκάγαθος Κύριος.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε σε βίντεο τι εορτάζουμε την Κυριακή ΙΑ Ματθαίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.