ΑΓΙΟY ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟY ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Live: Άγιος Βησσαρίων Πύλης - Όρθρος Κυριακής Ι Ματθαίου 21 Αυγούστου 2022. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Κυριακής Ι Ματθαίου Ζωντανά. Όρθρος Ι Κυριακής Ματθαίου και εορτής του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Ι Ματθαίου με το θαύμα της θεραπείας του δαιμονισμένου παιδιού από τον Κύριό μας τoν Ιησού Χριστό και του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου - Ευλογία και Αγιασμός.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 στις 07.00 το πρωί. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ή Λεββαίος ο Απόστολος. Η θεραπεία του δαιμονισμένου παιδιού. Ο Ιησούς προλέγει ξανά το θάνατο και την ανάστασή του. Κυριακή μετά την Κοίμηση της Θεοτόκου. Κυριακή Ι Ματθαίου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΚΥΡΙΑΚΗ Ι ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 07.00 – Κυριακής Ι Ματθαίου με την θεραπεία του σεληνιασμένου νέου με την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Ι Ματθαίου με την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 07.00. Ι Κυριακής Ματθαίου με την θεραπεία του σεληνιασμένου παιδιού. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ή Λεββαίος ο Απόστολος.

Κυριακή Ι Ματθαίου

Ένα ακόμα θαύμα του Χριστού μας περιγράφει σήμερα ο Ευαγγελιστής Ματθαίος, το οποίο υπογραμμίζει, πέρα από τη σημασία της πίστεως, και την αξία της προσευχής και της ασκήσεως για την πνευματική μας ζωή.

Πλησίασε, μας λέει η ευαγγελική περικοπή, Κυριακής της 10ης εβδομάδας του Ματθαίου, ένας άνθρωπος τον Ιησού, και γονατιστός Τον παρακαλούσε να λυπηθεί και να σώσει το παιδί του, το οποίο σεληνιάζονταν και ταλαιπωρούνταν πολύ, γιατί συχνά φορές έριχνε τον εαυτό του στη φωτιά ή στο νερό.

Απελπισμένος, απευθύνθηκε στους μαθητές του Χριστού, αλλά εκείνοι δεν μπόρεσαν να θεραπεύσουν το παιδί, οπότε κατέφυγε στον ίδιο τον Κύριο.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε σε βίντεο τι εορτάζουμε την Κυριακή Ι Ματθαίου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.