ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΖ ΜΑΤΘΑΙΟΥ Live: ΟΡΘΡΟΣ 29 Ιανουαρίου 2023 Ζωντανά - Άγιος Βησσαρίων Πύλης Τρικάλων. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Κυριακής ΙΖ Ματθαίου Ζωντανά. Όρθρος του Αγίου Ιγνατίου με την πίστη της Χαναναίας Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής ΙΖ Ματθαίου με την πίστη της Χαναναίας και την θεραπέια της θυγατέρας της - Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στις 07.30 το πρωί. Η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιερομάρτυρος Ιγνατίου του Θεοφόρου. Ο Άγιος Δημήτριος ο Χιοπολίτης. Η πίστη της Χαναναίας. Κυριακή ΙΖ Ματθαίου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΖ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 07.30 – Κυριακή της Χαναναίας.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Κυριακή ΙΖ Ματθαίου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 07.30. Η πίστη της Χαναναίας. Η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Ιερομάρτυρα.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 29 Ιανουαρίου 2023 της Κυριακής με την πίστη της Χαναναίας και την θεραπεία της θυγατέρας της από τον Ιησού live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή ΙΖ Ματθαίου με την εορτή του Αγίου Ιγνατίου.

Κυριακή ΙΖ Ματθαίου

Με το σημερινό Ευαγγέλιο Κυριακής ΙΖ Ματθαίου η Εκκλησία θέλει να μας παρουσιάσει πόσο απαραίτητη είναι για τη ζωή μας η πίστη στον Ιησού Χριστό. Τέτοια μεγάλη πίστη είχε και η γυναίκα της σημερινής ευαγγελικής περικοπής ΙΖ Ματθαίου. Η Χαναναία γυναίκα δείχνει σ’ όλους μας το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να αποκτήσουμε αυτή την πίστη στη ζωή μας.

Η δυστυχισμένη Χαναναία γυναίκα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίσει τον Κύριο, επειδή η πίστη που είχε μέσα της φλόγιζε την καρδιά της από αγάπη. Η Χαναναία ζητούσε το έλεος του Θεού, γιατί δεχόταν πως ο Κύριος είναι ο Θεός. Αυτός έχει την εξουσία να συγχωρεί τις αμαρτίες των ανθρώπων και να χαρίζει το έλεος και την αγάπη του.

Ο Κύριος στην αρχή δε δίνει σημασία στις παρακλήσεις της Χαναναίας. Δεν της απαντάει καθόλου.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο αναλυτικά την ερμηνεία ευαγγελίου Κυριακής ΙΖ Ματθαίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.