Μάνα είναι μόνο μία! Ευχές για τη Γιορτή της Μητέρας Χρόνια πολλά μανούλα μου, και να ξέρεις σ΄αγαπώ πολύ. Σ’ ευχαριστώ για την αγάπη, την υποστήριξη και τη φροντίδα που μου δίνεις κάθε μέρα. Σ’ αγαπώ! Χρόνια Πολλά μαμά!

Μάνα είναι μόνο μία! Ευχές για τη Γιορτή της Μητέρας Χρόνια πολλά μανούλα μου, και να ξέρεις σ΄αγαπώ πολύ. Χρόνια πολλά, μανούλα, είσαι η καλύτερη του κόσμου. Σ’ ευχαριστώ για την αγάπη, την υποστήριξη και τη φροντίδα που μου δίνεις κάθε μέρα. Σ’ αγαπώ! Χρόνια Πολλά μαμά! Μανούλα μου μια φορά με γέννησες και 1000 σε παιδεύω μα 100 σε αγαπώ και 1000 σε λατρεύω… Αγαπημένη μου μητέρα, είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου, σου εύχομαι να ξεπεράσεις τα εκατό. Χρόνια Πολλά σε σένα που με αγάπησες περισσότερο και από την ζωή σου! Μαμά, σ’ ευχαριστώ! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου αλλά πάνω απ όλα στην δική μου μου είναι πάντα δίπλα μου! Μάνα εσύ με γέννησες και μου έδωσες ζωή και εγώ με τη σειρά μου σε αγαπώ πολύ. Εσύ που βοήθησες να κάνω τα πρώτα μου βήματα θέλω να είσαι κοντά μου πάντα. Χρόνια σου πολλά γλυκιά μου μαμά. Μαμά μου είσαι η ανάσα μου μακάρι να είσαι για πολύ καιρό ακόμα κοντά μου…σ αγαπώ. Ιδανικές Φράσεις για να Ευχηθείτε στη Μητέρας σας Για όλα όσα με δίδαξες…μου έδειξες….μου έδωσες…ποτέ δεν θα ναι αρκετή καμία ευχή για να σου δώσω…..άπλα χρόνια πολλά….να είσαι γερή….σ’ αγαπώ πολύ… Έχω ένα φιλάκι! Άχ που να το αφήσω; Να μη πάει χαμένο να το αδικήσω;

Στην καρδιά ενός κρίνου θέλει να το κλείσω έλα μητερούλα να σου το χαρίσω. Αν δεν είχα και σένα, τι θα χα απογίνει; Να σαι πάντα υγιής και να σκορπίζεις την αγάπη σου στην οικογένεια μας! Μανούλα σου κάνα πολλά το ξέρω βεβαία καλά, εσύ θα μου δείξεις το δρόμο το σωστό κ θα με συμμορφώσεις..! Σε Αγαπώ πολύ από τα βάθη της ψυχής. Αν σε χάσω θα πεθάνω είσαι τα πάντα στη ζωή μου..! Συγνώμη για όσες φορές σε αμφισβήτησα, σε πλήγωσα, σου μίλησα άσχημα, σε στεναχώρησα, σε άγχωσα… Σε αγαπώ πολύ! Χρόνια πολλά μανούλα μου. Σ’ αγαπώ, αλλά δεν ξέρω αν τίποτα φτάνει τη δική σου αγάπη. Μανούλα γλυκεία και αγαπημένη σε ευχαριστώ για όλα!! Να’σαι πάντα γερή και δυνατή! Σε λατρεύω!!!!!! Μανούλα μου γλυκιά, να είσαι γερή να μας προσέχεις και από εμάς χίλιες χαρές θα έχεις. Αγαπημένη μητέρα ότι και να σου πω είναι λίγο μπροστά στα πολλά που έχεις κάνει για μένα. Σ’ ευχαριστώ που είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Σ’ αγαπώ! Αγαπημένη μου μητέρα είσαι ότι πιο πολύτιμο και ακριβό έχω στη ζωή μου. Αγαπημένη μου μητέρα σου εύχομαι χρόνια πολλά. Μην ανησυχείς, είμαι καλά. Χαιρετισμούς σε όλους. Πολλά φιλιά. Αν μπορούσα να διαλέξω μαμά πάλι εσένα θα διάλεγα. Χρόνια σου πολλά. Είσαι μια μαμά μα τι μαμά! Χρόνια Πολλά!

Σ’ ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου και σκέφτεσαι ένα εκατομμύριο φορές για μένα. Ένα μικρό δώρο της αγάπης μου για σένα, μητέρα. Εσύ που βοήθησες να κάνω τα πρώτα μου βήματα θέλω να είσαι κοντά μου πάντα. Χρόνια σου πολλά γλυκιά μου μαμά. Η γιορτή της μητέρας πάντα μου θυμίζει πάντα πόσο υπέροχο είναι να σε έχω μαμά. Χρόνια Πολλά. Θυμάσαι που ήμουν ένα μικρό και γλυκό αγγελουδάκι?? Ούτε και εγώ.. Χρόνια Πολλά! Καλή μου μαμά σ’ευχαριστώ για την αγάπη σου. Ελπίζω κάποτε να γίνω σαν εσένα. Μαμά χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστίσεις. Κι όσο για τις ρυτιδούλες. Μα δεν έχεις καταλάβει ότι σου προσδίδουν τόση γοητεία! Μάνα είσαι το αγιότερο πλάσμα του κόσμου. Γι’ αυτό σ’ αγαπώ. Μάνα… είσαι μόνο μία…!!! Χρόνια Πολλά!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.