Η πρώτη Οικουμενική Σύνοδος. Κυριακή των Αγίων Πατέρων - 13 Ιουνίου 2021 - Ώρα 07.30 - Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού - Όρθρος και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής των 318 Αγίων Πατέρων με την Α' Οικουμενική Σύνοδο. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Ώρα έναρξης: 07.30
Η πρώτη Οικουμενική Σύνοδος. Κυριακή των Αγίων Πατέρων – 13 Ιουνίου 2021 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής των 318 Αγίων Πατέρων με την Α’ Οικουμενική Σύνοδο. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 13 Ιουνίου 2021 με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Αγίων Πατέρων με την πρώτη Οικουμενική Σύνοδο, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Κυριακή των Αγίων 318 Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου: Ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Αγίων Πατέρων – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 07.30.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Ζωντανά. Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου – H Κυριακή των Αγίων 318 Πατέρων της πρώτης Οικουμενικής Συνόδου.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.