ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 07.00 - Κυριακής των Αγίων Πάντων με την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου του Αδελφόθεου.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής των Αγίων Πάντων Ζωντανά. Όρθρος Κυριακής Αγίων Πάντων και του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου του Θεαδέλφου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής των Αγίων Πάντων με την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στις 07.00 το πρωί. Κυριακή Α Ματθαίου. Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος και Αδελφόθεος. Κυριακή των Αγίων Πάντων.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 07.00 – Κυριακής των Αγίων Πάντων με την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου του Αδελφόθεου.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή των Αγίων Πάντων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 07.00. Κυριακής Α Ματθαίου με την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου του Θεαδέλφου.

ΕΟΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΘΑΔΔΑΙΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 19 Ιουνίου 2022 της Κυριακής των Αγίων Πάντων live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή των Αγίων Πάντων με την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου της Κυριακής Α Ματθαίου.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής των Αγίων Πάντων κατά την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου – Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Αγίων Πάντων. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Αγιων Παντων
Αγιοσ Ιουδασ
Αγιοσ Ιουδασ Θαδδαιοσ
Ιουδασ Θαδδαιοσ
Θαδδαιοσ
Αγιου Ιουδα Θαδδαιου
Ιουδα Θαδδαιου
Αγιοσ Ιουδασ Αδελφοθεοσ
Αγιου Ιουδα Αδελφοθεου
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
19 Ιουνιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.