Η κατάσταση στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης θα επανεκτιμηθεί στις 27 Οκτωβρίου και, εφόσον όλα πάνε καλά, θα βγει από το lockdown στις 29 του μήνα.

Οι νέοι της περιοχής, στους οποίους αποδίδεται πολλές φορές ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη διασπορά του κορονοϊού, δεδομένου ότι τα περισσότερα κρούσματα παρατηρούνται σε νεαρές ηλικιακές ομάδες, υποστηρίζουν ότι τηρούν ευλαβικά τα μέτρα, με τη χρήση μάσκας και την αποφυγή του συνωστισμού.

Η κατάσταση στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης θα επανεκτιμηθεί στις 27 Οκτωβρίου και, εφόσον όλα πάνε καλά, θα βγει από το lockdown στις 29 του μήνα.

Για 9η ημέρα συνεχίζεται το lockdοwn στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης που από τις 16 Οκτωβρίου βρίσκεται στο Επίπεδο Συναγερμού 4.

Η απαγόρευση μετακίνησης από και προς τον νομό, εξακολουθεί να ισχύει. Σήμερα, ωστόσο, άνοιξαν τα καταστήματα λιανικής, καθώς επίσης τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, γεγονός που έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα των επιχειρηματιών και ξαναζωντάνεψε τους εμπορικούς δρόμους.

Με ανακοίνωσή του το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρεται στις τελευταίες κινήσεις της Τουρκίας.

Όπως τονίζει το ΥΠΕΞ: «Η έκδοση νέας παράνομης Navtex από την τουρκική πλευρά, με την οποία δεσμεύει θαλάσσια περιοχή εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας νοτίως της Ρόδου προκειμένου να διεξάγει παράνομες σεισμικές έρευνες, δείχνει για πολλοστή φορά ότι η Τουρκία, με τη συνεχιζόμενη και κλιμακούμενη προκλητική και παραβατική της συμπεριφορά της, αγνοεί πλήρως τους θεμελιώδεις κανόνες του Διεθνούς Δικαίου.

Συμπεριφέρεται σαν κράτος-παρίας που επιθυμεί την αποσταθεροποίηση της περιοχής και την κατακόρυφη αύξηση της έντασης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.