Η Εκκλησία της Κύπρου θα είναι στο πλευρό και των άλλων Εκκλησιών αλλά και του κάθε πιστού πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, μιλώντας κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας προς Αρχιερείς και προς επίσημους προσκεκλημένους και αντιπροσώπους, που παρέστησαν στην Τελετή Ενθρόνισής του.

«Ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας. Να σας ευχαριστήσω για τις προσευχές σας στην Εκκλησία προηγουμένως, για να βοηθήσει ο Θεός στο έργο το οποίο αναλαμβάνω από σήμερα», πρόσθεσε.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, την Πρόεδρο της Βουλής, τους εκπροσώπους των Αυτοκέφαλων Εκκλησιών όπως και των άλλων θρησκευτικών δογμάτων, που παρέστησαν τόσο στην Τελετή Ενθρόνισης την Κυριακή όσο και στο δείπνο.

«Σε όλους απευθύνω τον χαιρετισμό της αγάπης μου και η Εκκλησία της Κύπρου θα είναι στο πλευρό και των άλλων Εκκλησιών αλλά και του κάθε πιστού πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας», σημείωσε.

Ακολούθως, εκπρόσωποι Εκκλησιών χαιρέτισαν το νέο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, κατά τη διάρκεια του δείπνου, με σύντομες προσφωνήσεις.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.