Στο προεδρικό ξανά οι υποψήφιοι αστυνομικοί που «κόπηκαν» στα ψυχομετρικά – Στόχος της διαμαρτυρίας είναι η αποκατάσταση του δικαίου, όπως διαμηνύουν οι υποψήφιοι αστυνομικοί

Έξω από το Προεδρικό Μέγαρο βρίσκονται ξανά οι 46 υποψήφιοι αστυνομικοί, οι οποίοι «κόπηκαν» στις επαναληπτικές ψυχομετρικές εξετάσεις για πρόσληψη στη Αστυνομία, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν προς «αποκατάσταση του δικαίου».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Στο προεδρικό οι υποψήφιοι αστυνομικοί που «κόπηκαν» στα ψυχομετρικά
Όπως καταγγέλλει ο δικηγόρος τους, κατά την επαναληπτική διαδικασία η Επιτροπή Ψυχομετρικών Εξετάσεων, δε μεταχειρίστηκε τους εν λόγω υποψηφίους στη βάση της προηγούμενης διαδικασίας. Αντί αυτού τους υπέβαλε σε δεύτερη παράλληλη διαδικασία από την οποία «κόπηκαν» και τέθηκαν εκτός διαδικασίας.

Πάντως, σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιώργο Καραπατάκη όλες οι πλευρές κατά την συνεδρία της επιτροπής Νομικών πριν από μερικές ημέρες διαπίστωσαν ότι οι 46 υποψήφιοι έτυχαν άδικης μεταχείρισης και πρότεινε ταυτόχρονα, όπως η Επιτροπή Ψυχομετρικών Εξετάσεων υποβάλει όλους τους υποψήφιους που κόπηκαν στη 2η εξέταση ψυχομετρικών μόνο σε τεστ προσωπικότητας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.