Έξω από το Υπουργείο Υγείας έχουν συγκεντρωθεί φοιτητές της Προοδευτικής Κίνησης του ΤΕΠΑΚ διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου να δέχεται μόνο εμβολιασμένους ή φοιτητές που έχουν νοσήσει.

Oι φοιτητές εισηγούνται να υποβάλλονται σε rapid test, όπως συμβαίνει σε άλλους τομείς, ενώ ζητούν να επιχορηγηθεί το PCR, σε περίπτωση που αυτή θα είναι η απόφαση της Κυβέρνησης για τα πανεπιστήμια.

Στο μεταξύ, το πρωί μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο πρύτανης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Παναγιώτης Ζαφείρης απηύθυνε κάλεσμα προς τους φοιτητές να εμβολιαστούν, προκειμένου να επιστρέψουν στις αίθουσες διδασκαλίας.

Ο κ. Ζαφείρης παραδέχθηκε πως η χθεσινή απόφαση της Συγκλήτου να επιτρέψει την είσοδο στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου μόνο στα άτομα που έχουν εμβολιαστεί η έχουν νοσήσει, είναι τολμηρή. Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι αποτελεί τη μόνη λύση, καθότι οι φοιτητές, καθημερινά, έχουν αυξημένο αριθμό επαφών.

Όσο αφορά την εξ αποστάσεως διδασκαλία, ανέφερε πως δεν μπορεί να αναληφθεί δέσμευση ότι θα ισχύσει πέραν του Φθινοπωρινού Εξαμήνου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.