Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί σε σχολεία με φόντο τις αποφάσεις που λήφθηκαν για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοίου. Στο στόχαστρο των βάνδαλων αυτή τη φορά βρέθηκε, το Δημοτικό σχολείο του Αγίου Σπυρίδωνα στην Πάφο, με άγνωστα πρόσωπα εκμεταλλευόμενα το σκοτάδι να γράφουν προκλητικά συνθήματα σε διάφορα σημεία του σχολείου.

Οι άγνωστοι νυχτοβάτες έγραψαν συνθήματα όπως Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας, όχι στις μάσκες, ελευθερία ή θάνατος, γεγονός που προκάλεσε οργή και αναστάτωση σε εκπαιδευτικούς και μαθητές οι οποίοι μετέβησαν το πρωί στο σχολείο.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου περισυνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια, ενώ ήδη οι αρχές προχώρησαν στη λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα.

Αυτή είναι η τρίτη επίθεση βανδάλων που σημειώνεται μέσα σε λίγες μέρες σε Δημοτικό σχολείο, μετά τις αποφάσεις που λήφθηκαν από τα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Παιδείας για τοποθέτηση φρουρών τα βράδια σε σχολεία. Την ίδια ώρα μελετάται η τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας ούτως ώστε να αποτραπούν παρόμοιας φύσης περιστατικά.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.