Στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του Μακάρειου Νοσοκομείου δίχρονο κοριτσάκι με κορωνοϊό – Εισήχθη περιστατικό covid μετά από μία βδομάδα.

Ο πιο ήσυχος χειμώνας των τελευταίων ετών όσον αφορά τις λοιμώξεις του αναπνευστικού λέει στη Cyprus Times ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής

Μετά από μία βδομάδα χωρίς περιστατικά σε παιδιά στο Μακάρειο Νοσοκομείο, νοσηλεύεται σήμερα ένα κοριτσάκι με κορωνοϊό στον θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Cyprus Times το δύο ετών κοριτσάκι εισήχθη στο Μακάρειο με συμπτώματα πυρετού, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς το παιδάκι έχει καλή κλινική εικόνα.

Ο πιο ήσυχος χειμώνας… Πολύ χαμηλή πληρότητα των θαλάμων

Τον πιο ήσυχο χειμώνα των τελευταίων ετών στους παιδιατρικούς θαλάμους όσον αφορά την νοσηλεία παιδιών με λοιμώξεις του αναπνευστικού διανύει το Μακάρειο Νοσοκομείο, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής Δρ.Αβραάμ Ηλία.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Δρ.Ηλία τόνισε ότι φέτος όσον αφορά τις λοιμώξεις τους αναπνευστικού σε παιδιά, τα πράγματα ήταν πολύ ήσυχα έχοντας πολύ λίγα περιστατικά βρογχιολίτιδας και ελάχιστα γρίπης Α’.

Ερωτηθείς σε τι οφείλεται αυτή η χαμηλή πληρότητα στους θαλάμους, σημείωσε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα του κλεισίματος των σχολείων στα μέτρα απομόνωσης, αλλά και στην προστατευτική χρήση μάσκας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.