Ο ιερέας φορούσε κασκόλ της Ομόνοιας και αντέδρασε σε σύνθημα που προσέβαλε τα θεία.

Viral έγινε ιερέας στην Κύπρο.

Ο εν λόγω παπάς έκανε … εξέδρα στο ΓΣΠ της Λευκωσίας στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Ομόνοια και στο ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα είχε μια ντουντούκα στο χέρι, φορούσε κασκόλ της Ομόνοιας, και έλεγε τα συνθήματα για να τον ακολουθήσουν οι φαν της Ομόνοιας.

Κάποια στιγμή όμως ένας οπαδός προσέβαλε τα θεία και ο ιερέας “τρελάθηκε” και τα έβαλε μαζί του. Στην συνέχεια όμως έκανε τον σταυρό του και πήρε αμέσως πήρε την ντουντούκα για να ξεκινήσει… δουλειά.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Βηρσαβεέ Μανιάτη 1 μήνα πριν

    Όποιος παρακολουθεί το ανατρεπτικό δελτίο του κ. Καψαμπέλη εκεί μπορεί να ακούσει πολλά και διάφορα που λέγονται για τα εκκλησιαστικά. Εκεί λοιπόν χθες, προχθές βγήκαν ο κ. Στέφανος Χίος και ο κ. Άλεξ Στεφανόπουλος, που υπήρξε ο πρώτος που κατήγγειλε το ρόλο του κόμματος Νίκη. Τότε όλοι εκπλαγήκαμε και είπαμε γιατί. Γιατί να μην βγουν οι δυνάμεις της Ορθοδοξίας, γνήσιες, αντιαιρετικές, αντιπαπικές, με ρόλο στήριξης της Ορθοδοξίας και του αγώνα εναντίον του Οικουμενισμού και της απόλυτης ταύτισης Εκκλησίας της Ελλάδας και Οικουμενικού Πατριαρχείου με αυτό. Εχθές πάλι βγήκαν και είπαν διάφορα και ο κ. Χίος και ο κ. Στεφανόπουλος. Ανάμεσα στα άλλα και αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η δήλωση του κ. Στεφανόπουλου ότι το κόμμα Νίκη προήλθε από την εκκλησιαστική Οργάνωση Σωτήρας, η οποία οργάνωση βγάζει και το περιοδικό προς την Νίκη, όπως δήλωσε ο κ. Στεφανόπουλος και πράγματι το βγάζει. Όμως ξέρουμε από έγκυρες πληροφορίες, διότι και εμείς έχουμε περάσει από την Οργάνωση Σωτήρα, ότι αυτοί στήριξαν όλο το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Μέσα στην Οργάνωση αυτή ανήκε ο λοιμοξιολόγος κ. Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος γύρισε όλες τις τοπικές οργανώσεις του Σωτήρα και επέμενε υπέρ της χρήσης των σκευασμάτων. Μετά από όλα αυτά κατάλαβα το λόγο για τον οποίο ο κ. Νατσιός τήρησε αυτή τη στάση, αναφορικά με τα σκευάσματα και πως μπορούσε να τηρήσει διαφορετική στάση, αφού όλες οι οργανώσεις του Σωτήρα και όλοι οι άνθρωποι μέσα εκεί είχαν χρησιμοποιήσει το σκεύασμα αυτό. Προσωπικά δεν τόλμησα να πάω στο Σωτήρα διότι είμαι ανεμβολίαστη. Είναι αυτό που έλεγε ο ανεμβολίαστος, όταν είμασταν φυλακισμένοι. Έγινα αχρείαστος, είμαι ανεμβολίαστος. Μετά διαδόθηκε ότι κυκλοφόρησε πολύ χρήμα στην Αρχιεπισκοπή. Ρώτησα αν ισχύει και για τις οργανώσεις του Σωτήρα και δεν ήξεραν να μου πουν. Αυτά. Με το καλό να έλθει της Αγίας Τριάδας και να μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.