Μπορεί από σήμερα να επιτρέπονται μέχρι 200 άτονα οι δεξιώσεις όμως με το πρωτόκολλο που υπάρχει αυτή την στιγμή γάμοι δεν μπορούν να γίνουν, δήλωσε το μεσημέρι στο OMEGA και στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ η εκπρόσωπος επαγγελματιών γάμων Γιώτα Καπαρή.

Όπως είπε η κυρία Καπαρή στην παρούσα φάση μόνο βαφτίσεις μπορούν να γίνουν καθώς η απαγόρευση κυκλοφορίας τα μεσάνυχτα είναι αποτρεπτική για την διενέργεια γάμων.

Στην Κύπρο είπε λόγω της ζέστης οι γάμοι γίνονται το απόγευμα είναι αδύνατο οι καλεσμένοι ενός γάμου να είναι στα σπίτια τους μέχρι τα μεσάνυκτα επισήμανε η κ. Καπαρή.

Όπως είπε όλα τα άλλα μέτρα που είναι σε ισχύ είναι διαχειρίσιμα, αλλά όπως πρόσθεσε το θέμα της απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι για αυτούς κόκκινη γραμμή.

Η κυρία Καπαρή ρωτήθηκε και για το ζήτημα της πίστας και το ποιοι δικαιούνται να χορεύουν.

Όπως είπε με τα μέτρα που ισχύουν αυτή την στιγμή μόνο το ζευγάρι και οι γονείς μπορούν να χορεύουν στην πίστα και οι υπόλοιποι σε πιο απομακρυσμένα σημεία.

Αλλά όπως πρόσθεσε ακόμη και αυτό είναι κάτι που δεν υφίσταται γιατί με την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα γάμοι δεν γίνονται.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.