Ημέρα της Αστυνομίας σήμερα και η Αστυνομία Κύπρου τιμά την Προστάτιδα της Δύναμης, Αγία Ειρήνη την Μεγαλομάρτυρα.

Λόγω των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού δεν τελέστηκε σήμερα Θεία Λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας του Θεού Σοφίας και Αγίας Ειρήνης που βρίσκεται πλησίον του Αρχηγείου Αστυνομίας, δίπλα από την Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου.

Αν και δεν εορτάστηκε η ημέρα με την λαμπρότητα που της αναλογεί, το παρεκκλήσιον παρέμεινε ανοιχτό για όσους αστυνομικούς ή πολίτες ήθελαν να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν.

Το πρωί, στην παρουσία της ανώτατης ηγεσίας του Σώματος, ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων και αγνοουμένων Αστυνομικών και Πυροσβεστών, στο προαύλιο του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Σε εγκύκλιό του, ο Αρχηγός ανέφερε πως «με πυξίδα τα διδάγματα της προστάτιδάς μας Αγίας Ειρήνης, η γιορτή της οποίας συμπίπτει χρονικά με τη χαλάρωση των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί, προχωρούμε με σταθερά βήματα, σύνεση και αποφασιστικότητα, ώστε να εξέλθουμε νικητές και από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία. Είμαι βέβαιος είπε, ότι με διαρκή προσπάθεια, υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυστηρή προσήλωση στους στόχους που έχουν τεθεί από την πολιτεία, θα τα καταφέρουμε!».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.