Την αντίθεση με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σχετικά με τις εκδηλώσεις γάμων και βαφτίσεις εξήγησε στο Πρωτοσέλιδο ο Κωνσταντίνος Μωσαϊκός, Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Εκδηλώσεων.

Αρχικά ανέφερε ότι το Υπουργείο Υγείας στην προσπάθεια του να περιορίσει την πανδημία του κορωνοϊού, υπέπεσε σε σοβαρά λάθη με αποτέλεσμα να προκαλέσουν επιπτώσεις στις γαμήλιες εκδηλώσεις και στις βαφτίσεις. «Δεν μπορεί η Κυβέρνηση μια βδομάδα να επιτρέπει τις εκδηλώσεις και την επόμενη να παίρνει πίσω την απόφαση της».

Συμπλήρωσε ότι υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις οι οποίες βρίσκονται σε τελικό στάδιο. «Δεν λέμε ότι δεν είναι σωστά τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση. Αυτό που λέμε είναι ότι πρέπει να παίρνονται αποφάσεις σοβαρές, χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις στους επιχειρηματίες».

Ο κ. Μωσαϊκός ανέφερε ότι πρέπει να δοθεί ένα περιθώριο 30 ημερών έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις που είναι ήδη προγραμματισμένες.

Επιπλέον διευκρίνισε ότι ο κλάδος εκδηλώσεων και ο Σύνδεσμος ήταν δίπλα από το Υπουργείο Υγείας. «Στηρίξαμε όλες τις αποφάσεις τους και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε γι’ αυτό και κλείσαμε πρώτοι και ανοίξαμε τελευταίοι».

Καταληκτικά ανέφερε ότι είναι λανθασμένο το χρονικό περιθώριο που δίνει το Υπουργείο για έναρξη του διατάγματος. «Έχουμε σήμερα συνάντηση με το Υπουργείο και ελπίζω να αντιληφθούν κάποια πράγματα γιατί έφεραν το κλάδο σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.