ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Τι αναφέρει ο π. Χαράλαμπος Χαραλάμπους από τον Ναό της Αγίας Άννης για το θαυμαστό γεγονός μέσα στα Χριστούγεννα.

ΚΥΠΡΟΣ: Αίμα σε εικόνα της Παναγίας σε Εκκλησία λίγο πριν τα Χριστούγεννα διαπίστωσαν έκπληκτοι προχθές οι προσκυνητές στην εκκλησία της ενορίας της Αγίας Άννας με τον π Χαράλαμπο να επιβεβαιώνει το γεγονός χαρακτηρίζοντας το μέγα σημάδι σε ανάρτηση που έκανε.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ.

@ekklisiaonline

Χριστούγεννα σε λίγες μέρες- Η Παναγια μας σε Μοναστηρι της Κυπρου!#χριστουγεννα

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.