Με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Επιφανίου Επισκόπου Κωνσταντίας και Αρχιεπισκόπου Κύπρου, προστάτου της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, το εσπέρας της Πέμπτης, 11 Μαΐου 2023 και ώρα 6:30μ.μ, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον εξωκλήσι του Αγίου Επιφανίου στο Λιοπέτρι.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Εόρτιος εσπερινός (6:30μ.μ) θα τελεστεί και στο ομώνυμο εξωκλήσι του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, ο Πανιερώτατος θα χοροστάτησει κατά την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στο πανηγυρίζον εξωκλήσι του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα. Τη Θεία Λειτουργία θα τελέσει ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως, Επιφάνιος Παπαντωνίου.

Εόρτια Θεία Λειτουργία (6:30-9:00π.μ), θα τελεστεί και στο ομώνυμο εξωκλήσι του Αγίου Επιφανίου στο Λιοπέτρι.

Το εσπέρα της ίδιας ημέρας (6:30μ.μ) στο εξωκλήσι του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα θα τελεστεί η ακολουθία του Εσπερινού και η Παράκληση.

Θ’ ακολουθήσει (8:00-9:00μ.μ) στο προαύλιο του παρεκκλησίου, ομιλία από τον Δρ Χριστόδουλο Χατζηχριστοδούλου με θέμα «Ο Άγιος Επιφάνιος στη τέχνη της Κύπρου» και Καλλιτεχνική εκδήλωση με βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακή μουσική και λαϊκή ποίηση.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.