Τα ιερά λείψανα του Αγίου Εφραίμ στην Λάρνακα αυτό το Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα στον ιερό ναό Τριών Ιεραρχών στα Λειβαδιά.

Δυστυχώς τρεις ημέρες δεν ήτανε αρκετές για να μπορέσουν όλοι οι φίλοι και ολα τα παιδιά του Αγίου μας να προσκυνησουν τα ιερα λείψανα και τις ιερές παντόφλες του Αγίου Εφραίμ από την Νέα Μάκρη.

Γι’αυτό τον λόγο αυτό το Σάββατο και την Κυριακή 17 & 18 Απριλίου από τις 07:00 το πρωι έως και τις 21:00 το βράδυ όλη η επαρχία Λάρνακας, όλη η επαρχία Αμμοχώστου και όλη η Κύπρος θα έχει την ευκαιρία για ένα νεο προσκύνημα που έχει προγραμματιστεί αυτή την φορά στον συνοικισμό Λειβαδιών και συγκεκριμένα στον Ιερο Ναό Τριών Ιεραρχών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Μάριο Χαπέρη στο 97659518 ή με τον κύριο Μάριο Βοσκό στο 99665498

Μια κοινοποίηση από όλους εμάς τους φίλους και τα παιδιά του Αγίου μας έτσι ώστε κάθε φορά να βοηθάμε με αυτόν τον τρόπο να επικοινωνούμε μεταξύ μας και να μαθαίνουμε όλα τα νέα όσο αφορά τα επόμενα μέρη που θα παρευρεθεί ο Άγιος μας στην αγαπημένη μας Κύπρο.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε γι’αυτόν..
Βοηθεια μας..ΑΜΗΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.