Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής στα πλαίσια των 15 χρόνων από την ανασύστασή της, οργάνωσε κυπριακή βραδιά με τους Κύπριους τραγουδιστές Μιχάλη Χατζημιχαήλ και Άντρη Καραντώνη και τα σύνολά τους, το βράδυ της Κυριακής, 1ης Μαΐου 2022.

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στην προσφορά της γυναίκας στο κυπριακό τραγούδι, κατά την οποία τιμήθηκαν 4 Κύπριες τραγουδίστριες με μεγάλη δράση.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού Ορεινής κ. Ησαΐας απένειμε τιμητικές διακρίσεις στις 4 Κύπριες τραγουδίστριες, την κα Κυριακού Πελαγία, την κα Όλγα Ποταμίτου, την κα Καλλιόπη Σπύρου και την κα Σούλι Σαμπάχ.

Η συναυλία περιλάμβανε χαιρετισμούς από τον Πανιερώτατο και τον Γενικό Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ), κ. Θανάση Τσόκκο. Στη συνέχεια, ακολούθησε τραγούδι αφιερωμένο στη Μητρόπολη Ταμασού και τον Ποιμενάρχη της, και πολλά κυπριακά παραδοσιακά τραγούδια.

Στη συναυλία παρέστησαν ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου, ο βουλευτης ΔΗΠΑ, κ. Αλέκος Τρυφωνίδης, η εκπρόσωπος του Αρχηγού Αστυνομίας, κα Μαρία Ξενοφώντος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων, κ. Ανδρέας Κιτρομηλίδης, κοινοτάρχες των κοινοτήτων της Μητροπόλεως Ταμασού, οπλίτες από την ΕΛΔΥΚ, και αρκετός κόσμος.

Στο τέλος, ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τους τραγουδιστές με τους συνεργάτες τους για την άψογη συναυλία που χάρισαν, την κα Όλγα Ποταμίτου για την παρουσία της, αλλά και όλο τον κόσμο που παρακολούθησαν τη συναυλία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.