ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗ: Σε ποιες περιοχές η νέα παράταση για Κτηματολόγιο. Έως τις 31 Ιουλίου 2019 έχουν περιθώριο οι ιδιοκτήτες ακινήτων στα Δωδεκάνησα και την Κορινθία

Εξάλλου, έως τις 24 Ιουνίου 2019 έχουν περιθώριο οι ιδιοκτήτες ακινήτων στον Δήμο Αθηναίων προκειμένου να ελέγξουν και να διορθώσουν -στην περίπτωση που υπάρχουν λάθη- τα αποτελέσματα της επεξεργασίας που έγιναν στο Κτηματολόγιο το 2008.

Κτηματολόγιο παράταση περιοχές: Στο διάστημα αυτό υπολογίζονται και τα Σαββατοκύριακα επειδή όλη η διαδικασία γίνεται και ηλεκτρονικά.
Διευκρινίζεται ότι οι όποιες παρατάσεις ανακοινώνονται από το Κτηματολόγιο αφορούν το τελευταίο πρόγραμμα κτηματογράφησης και όχι τη διαδικασία της προανάρτησης, που είναι σε εξέλιξη από τη Μεγάλη Δευτέρα στον Δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, 12.000 ιδιοκτήτες επισκέφθηκαν το Γραφείο Κτηματογράφησης στο Γαλάτσι και από αυτούς οι 4.000 έκαναν νέες δηλώσεις. Από την άλλη, αίτηση επανεξέτασης υπέβαλαν γραπτώς 7.000 ιδιοκτήτες και ηλεκτρονικά 9.500 ιδιοκτήτες ακινήτων.

Κτηματολόγιο παράταση περιοχές: Η νέα Υπουργική Απόφαση, που θα περιλαμβάνει όλες τις περιοχές, θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη των παρατάσεων. Και αυτό διότι, όπως λέγεται, κάθε φορά που ανακοινώνεται νέα παράταση ερημώνουν τα Γραφεία Κτηματογράφησης.
Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 λήγει το εξάμηνο για 12 περιοχές: Καβάλα, Ροδόπη, Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Λάρισα, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Λευκάδα, Αιτωλοακαρνανία, Μέγαρα και Οινόη.

Μία εβδομάδα αργότερα τη Δευτέρα 17 Ιουνίου λήγει το εξάμηνο σε άλλες 7 περιοχές: Λασίθι, Αργολίδα, Κορινθία Β’ Τμήμα, Αρκαδία, Πιερία, Ευρυτανία και Φθιώτιδα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.