ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗ: Σχετικά με το κτηματολόγιο στις 26 Αυγούστου στη Μεσσηνία και στις 28 Αυγούστου σε Βοιωτία και Φωκίδα λήγει το προβλεπόμενο εξάμηνο για την υποβολή δηλώσεων. Πότε πληρώνονται ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ Α21 Αυγούστου 2019.

Κτηματολόγιο παράταση: -Στις 22 Αυγούστου λήγει το τρίμηνο για Δυτική Αττική και νησιά Αργοσαρωνικού. Απομένει άλλο ένα τρίμηνο το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί από το Κτηματολόγιο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρώτη φάση θα δοθεί παράταση 1,5 μήνα έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Κτηματολόγιο παράταση: -Στις 18 Σεπτεμβρίου λήγει το τρίμηνο για Ιθάκη, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο. Για τις περιοχές αυτές αναμένεται νέα τρίμηνη παράταση από το Κτηματολόγιο σε δύο δόσεις με το εξάμηνο να λήγει στις 18 Δεκεμβρίου 2019.

Κτηματολόγιο παράταση: -Διευκρινίζεται ότι έως τις 26 Αυγούστου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων διόρθωσης και ενστάσεων κατά των προσωρινών κτηματολογικών διαγραμμάτων και πινάκων της ανάρτησης για τις Σέρρες.

Κτηματολόγιο παράταση: -Στις 12 Σεπτεμβρίου λήγει το εξάμηνο για Μαγνησία και Σποράδες. Και εδώ είναι θέμα του υπουργείου αν θα δοθεί παράταση.

-Έως τις 16 Σεπτεμβρίου έχει δοθεί παράταση για τη συλλογή δηλώσεων σε Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κω και Ρόδο.

Κτηματολόγιο παράταση: -Έως τις 30 Σεπτεμβρίου έχει δοθεί παράταση για την υποβολή δηλώσεων σε 14 Περιφερειακές Ενότητες σε όλη την Ελλάδα: Δράμα, Ξάνθη, Χαλκιδική, Φλώρινα, Καστοριά, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία, Εύβοια, Χίο, Ικαρία, Σάμο, Λακωνία και το μισό Ηράκλειο.

Κτηματολόγιο παράταση: Στις 26 Αυγούστου στη Μεσσηνία και στις 28 Αυγούστου σε Βοιωτία και Φωκίδα λήγει το προβλεπόμενο εξάμηνο για την υποβολή δηλώσεων. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του υπουργείου Περιβάλλοντος αν θα δοθεί ή όχι επιπλέον παράταση με οροφή το εξάμηνο.

Πότε πληρώνονται ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού Αυγούστου 2019.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.