ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: Νέα παράταση μέχρι τις 27 Μαΐου για το Κτηματολόγιο. Για όσες περιοχές οι ιδιοκτήτες είχαν υποβάλει δήλωση σε προγενέστερο χρόνο δεν απαιτείται νέα, καθώς ακόµα και αν επιχειρηθεί να υποβληθεί δεν παραλαµβάνεται ούτε από το ηλεκτρονικό σύστηµα, ούτε από τα γραφεία συλλογής δηλώσεων.

Νέα παράταση δίδεται για το Κτηματολόγιο.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αναζητήσουν τις περιοχές ενδιαφέροντός τους στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr, ώστε να επιβεβαιώσουν τις ακριβείς ηµεροµηνίες έναρξης και λήξης των προθεσµιών υποβολής δήλωσης, καθώς και τον τόπο και τον τρόπο υποβολής, και να ενηµερωθούν για όλες τις λεπτοµέρειες σε όσες περιοχές οι εργασίες κτηµατογράφησης έχουν ολοκληρωθεί παλαιότερα.

Στο κτηματολόγιο, για όσες περιοχές οι ιδιοκτήτες είχαν υποβάλει δήλωση σε προγενέστερο χρόνο δεν απαιτείται νέα, καθώς ακόµα και αν επιχειρηθεί να υποβληθεί δεν παραλαµβάνεται ούτε από το ηλεκτρονικό σύστηµα, ούτε από τα γραφεία συλλογής δηλώσεων.

Στο Κτηματολόγιο, η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική και οι ιδιοκτήτες µπορούν να την υποβάλουν είτε στο Γραφείο Κτηµατογράφησης της περιοχής στην οποία βρίσκεται το ακίνητό τους είτε ηλεκτρονικά µέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Η τρέχουσα διαδικασία υποβολής δηλώσεων αφορά µόνο νέες περιοχές, οι οποίες για πρώτη φορά εντάσσονται στο πρόγραµµα.

Παράταση µέχρι τις 27 Μαΐου η προθεσµία και για τους κατοίκους εσωτερικού της δήλωσης ιδιοκτησίας στους καλλικρατικούς δήµους της Π.Ε. Ηρακλείου Γόρτυνας, Φαιστού, Μινώα Πεδιάδας, Αρχανών – Αστερουσίων και Βιάννου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.