Γίνεται γνωστό ότι μετά από επαναλαμβανόμενους διαγνωστικούς ελέγχους στους τρόφιμους και στο προσωπικό του Γηροκομείου, σήμερα 22-1-2022, διαπιστώθηκαν –ενώ δεν βρίσκονταν στην εργασία τους- δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό και τους συστήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός. Ενημερώθηκε άμεσα ο ΕΟΔΥ και ζητήθηκε από τη διοίκηση της Μονάδας έκτακτος διαγνωστικός έλεγχος για όλους τους τρόφιμους και το προσωπικό.

Την ίδια μέρα (Σάββατο 22-1-2022) πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος από το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και τη γιατρό της Μονάδας, όπου και διαπιστώθηκαν 12 θετικά κρούσματα στους τρόφιμους και 1 επιπλέον στο προσωπικό. Δύο από τα κρούσματα των τροφίμων παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και οι υπόλοιποι ασυμπτωματικοί.

Αμέσως το μέλος του προσωπικού απομακρύνθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό και οι τρόφιμοι απομονώθηκαν από τους υπόλοιπους, ενώ τηρούνται τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ. Όλοι οι τρόφιμοι (σύνολο 32) είναι πλήρως εμβολιασμένοι, ενώ τους έχει χορηγηθεί και η αναμνηστική δόση.

Τέλος ανακοινώνεται ότι η Μονάδα θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεωτέρας.

(Εκ της Διευθύνσεως)

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.