Ο δεσπότης που αρνήθηκε να «διαβάσει» τη 17χρονη Νικολέτα στην κηδεία της στην Κρήτη, είναι ανεπιθύμητος για τους συγχωριανούς του.

Μιλώντας στον Alpha και το TLive, η θεία της 17χρονης που πέθανε πέφτοντας από γέφυρα του ΒΟΑΚ, ανέφερε: «Είναι δυνατόν να μην δώσει έγκριση; Τέτοια μαθήτρια; Να μας δώσει το τελειωτικό χτύπημα; Απαράδεκτο. Ήταν ένα ανήλικο παιδί. Στο δικαστήριο δεν δικάζονται αλλιώς οι ανήλικοι; Γιατί δεν έδωσε μια επιείκεια σε ένα ανήλικο παιδί. Ήταν μεγάλο χτύπημα για την οικογένειά μας. Είχαμε ένα χτύπημα, μας έδωσε ο δεσπότης και δεύτερο χτύπημα και μας αποτελείωσε».
Κάτοικοι της περιοχής εμφανίζονται ιδιαίτερα οργισμένοι με την απόφαση του δεσπότη, δηλώνοντας μάλιστα πως τον καλούν να μην παρευρεθεί στο μέλλον σε εκδήλωση του χωριού.

Μια γυναίκα αναφέρει: «Δεν κηδεύτηκε, είναι πολύ κρίμα. Να αναγνωριστεί επιτέλους ότι και η απελπισία είναι αρρώστια και ήταν κρίμα να μην ψαλεί».

Άλλος κάτοικος της περιοχής, σημειώνει: «Οι κάτοικοι νιώθουν απογοήτευση στο πρόσωπο του δεσπότη, είναι εξαγριωμένοι, έχουν εκφράσει την επιθυμία ότι δεν επιθυμούν να παραβρεθεί ξανά σε καμία εκδήλωση στο χωριό μας».

«Αυτά δίδαξε ο Χριστός, αγάπη ταπεινοφροσύνη; Πού είναι αυτά;» σημειώνει ένας τρίτος και ένας ακόμα τονίζει: «Είναι καταδικαστέο, χριστιανοί ορθόδοξοι είμαστε, αυτά δεν μας αρέσουν. Εδώ ψάλλουν τους εγκληματίες».

«Μια ερώτηση έχω για την Μητρόπολη» σημειώνει ένας ακόμα κάτοικος της περιοχής «Τι σημαίνει ασθενείς και οδοιπόροι; Δηλαδή αν έχεις χαρτί από ψυχίατρο γίνεται κανονικά η κηδεία, αλλιώς σε πετάνε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι;»

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.