Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδελφή της μαθήτριας - Το κορίτσι ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες.

Συγκλονισμένη είναι η Κρήτη από τον τραγικό χαμό της 17χρονης μαθήτριας που, έπεσε από την γέφυρα του Αποσελέμη στον ΒΟΑΚ, το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5), με τις Αρχές να εξετάζουν το σενάριο της αυτοκτονίας.

Οι Αρχές ερευνούν με προσοχή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι, που ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες, βρέθηκε στο κενό. Οι έρευνες επικεντρώνονται στο ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό που την αναστάτωσε.

Η μαθήτρια που σε λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της, σύμφωνα με το creta24.gr, έφυγε με τα πόδια από το σχολείο της, τελειώνοντας την εξέτασή της στο πλαίσιο των ενδοσχολικών εξετάσεων, λίγο πριν πέσει από τη γέφυρα.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδελφή της 17χρονης, οι οποίες βρέθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η μαθήτρια, απευθύνοντας έκκληση προς όποιον έτυχε να περάσει από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, μεταξύ άλλων, κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και μαθητές του σχολείου της 17χρονης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, πραγματοποιήθηκε κλήση στην Αστυνομία από άτομο που είδε την 17χρονη στη γέφυρα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.