Η 17χρονη Νικολέτα που σκοτώθηκε την περασμένη Πέμπτη πέφτοντας από γέφυρα στον ΒΟΑΚ της Κρήτης, περιγράφεται από τους συμμαθητές της ως απόμακρη, απομονωμένη, και σαν κάτι να τη βασάνιζε.

Μια από τις συμμαθήτριές της, μιλώντας στο MEGA και το LIVE News, αναφέρει: «Το έλεγε μόνη της , αλλά εγώ της έλεγα πάντα “τι βλακείες είναι αυτές που λες;”. Έλεγε θα αυτοκτονήσω». Η ίδια συμμαθήτριά της, αναφέρει για τη μέρα που έφυγε από το σχολείο «είχε έρθει κανονικά εκείνη την ημέρα. Φώναζε και ούρλιαζε γιατί τους βοηθάτε όλους και εμένα όχι. “Γιατί να αδικηθώ εγώ;”. «Του έλεγε είστε της εκκλησίας και με αδικήσατε. Εμείς είχαμε κανονίσει με τον διευθυντή να έρθει το λεωφορείο πιο νωρίς για να πάμε σπίτια μας. Μας είπε φύγετε, θα φύγω με του Γυμνασίου».

Μιλώντας στο MEGA, πατέρας συμμαθήτριας της 17χρονης επιβεβαιώνει ότι τους είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο αυτοχειρίας. «Είπε χαριτολογώντας η κοπέλα ότι θα αυτοκτονήσει. Μια φορά και μοναδική το είχε πει. Πρέπει να ψαχτεί η οικογένεια. Μήπως είχε πίεση από το σπίτι. Ήταν ένα κορίτσι λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Ήταν διαφορετικός ο χαρακτήρας της. Δεν ταίριαζε με κάποια παιδιά από το σχολείο και δεν έκαναν παρέα. Εμένα με πείραξε αυτό που έκανε ο δεσπότης, αυτό που έκανε για μένα ήταν η μεγαλύτερη αμαρτία, δεν είχε πειράξει άνθρωπο».

Άλλη συμμαθήτριά της, αναφέρει για τη σχολική εκδρομή στην Πράγα: «Στην Πράγα ήμασταν πολλοί μαζί. Ποτέ δεν τις είπαμε μην έρθεις κάπου. Κάναμε τόσες παρέες δεν της είπαμε φύγε. Εκείνη δεν ήθελε ποτέ να έρθει μαζί μας. Πήγαμε ο καθένας μας από δύο φορές τουλάχιστον να της πούμε «έλα». Αλλά δεν ήθελε. Εν τέλει δεν ήρθε ποτέ και σε όλη την Πράγα δεν ήθελε ποτέ, πήγαινε μόνη της. Και πέρσι στη Θεσσαλονίκη, έφευγε 2 η ώρα το βράδυ μόνη της».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.