Η κηδεία της θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στο Ροτάσι.

Έφυγε μία ηλιόλουστη ανοιξιάτικη ημέρα, όπως ηλιόλουστη ήταν και η ψυχή της. Η Άννα Τερζάκη, η Αννούλα των δικαστηρίων, αναχώρησε το Σάββατο για το μεγάλο ταξίδι που δεν έχει επιστροφή.

Η άθλια αρρώστια την οποία πολεμούσε πολλά χρόνια «σημάδεψε» το κορμί της, όμως δεν στάθηκε ικανή να λυγίσει την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια της. Η Άννα ήταν μία σπουδαία δικαστική υπάλληλος. Είχε κερδίσει τον σεβασμό όλων και τη γνώμη της την υπολόγιζαν και τη μετρούσαν δικαστές μεγάλου κύρους.

Περισσότερο όμως ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, δοτικός, με ευγένεια ψυχής. Όλους τους βοηθούσε και κυρίως τους ανήμπορους. Και το έκανε αθόρυβα, διακριτικά, σεμνά. Ακόμα και σε αυτή την πολύχρονη δοκιμασία της αρρώστιας, η Άννα δεν ήθελε να στεναχωρά τους δικούς της ανθρώπους, φίλους και γνωστούς.

Και αν πονούσε, το κρατούσε για τον εαυτό της. Χαμογελούσε στον άλλον και έλεγε με βροντερή φωνή: «καλά είμαι, μια χαρά».

Η κηδεία της θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στο Ροτάσι. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία του χωριού από τη 1 το μεσημέρι.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.