ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΛΑΣ: Αρχίζουν οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ σήμερα με οκτώ αστυνομικούς στην ηγεσία του σώματος από την Κρήτη να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, και τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αρκετοί από αυτούς θα διασωθούν αφού η διαδικασία δε θα προχωρήσουν σε βάθος.

Οι κρίσεις, θεωρητικά τουλάχιστον, αφορούν στον Υπαρχηγό Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη και τον επιτελάρχη Αντιστράτηγος Ανδρέα Δασκαλάκη.

Το επόμενο στάδιο αφορά σχεδόν σύσσωμη την ηγεσία της ΕΛΑΣ στην Κρήτη με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη να αποτελεί γρίφο καθώς έμεινε ήδη στη θέση και το βαθμό του δύο χρονιές χωρίς να μετακινηθεί.

Σε αυτές τις κρίσεις της ΕΛΑΣ επίσης θεωρείται ότι θα κριθεί επίσης και ο βοηθός του Αστυνομικός Διευθυντής Στέλιος Γάσπαρης.

Στο κάδρο μπαίνουν χωρίς να θεωρείται απαραίτητα ότι θα κριθούν αλλά αυτό είναι το πιθανότερο ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος Ιωσήφ Κανακουσάκης,ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου Ταξίαρχος Αντώνης Ρουτζάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Αστ. Διευθυντής Γιώργος Λυμπινάκης και ο υποδιευθυντής της ΔΑ Ηρακλείου, Αστ. Διευθυντής Παντελής Κεφαλιανάκης.

Να σημειωθεί πως το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και τη συμμετοχή δύο Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς και έκρινε ως διατηρητέους τους κατωτέρω Αντιστράτηγους Αστυνομίας: Μιχαήλ Καραμαλάκη, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, Xρήστο Δραγατάκη, Ανδρέα Αποστολόπουλο και Ανδρέα Δασκαλάκη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.