Κρίσιμη είναι η κατάσταση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου, η οποία υποβάλλεται σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στο πλευρό της βρίσκεται ο Υπουργός Υγείας, ενώ σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στέλνει τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, η Υπουργός μεταφέρθηκε κατεπείγον το βράδυ της Κυριακής σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, μετά από έντονους πονοκεφάλους και διαγνώσθηκε με υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο, λόγω ρήξης ανευρύσματος σε αρτηρία του εγκεφάλου.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα και της Γενικής Διευθύντριας Χριστίνας Γιαννάκη, η κ. Αιμιλιανίδου μεταφέρθηκε επειγόντως με αεροασθενοφόρο σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα και υποβάλλεται τώρα σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη. Την κ. Αιμιλιανίδου συνοδεύει στην Αθήνα ο Υπουργός Υγείας.

Όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο Προέδρος της Δημοκρατίας από τη πρώτη στιγμή ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της κ. Αιμιλιανίδου και εκφράζει τις θερμότερες του ευχές για ταχεία ανάρρωση. Ο ίδιος σε ανάρτησή του ανέφερε: «Στην Υπουργό Εργασίας, στην αγαπητή μου Ζέτα, η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία».

Λόγω της κατάστασης της υγείας της κ. Αιμιλιανίδου, αναβλήθηκε η σημερινή συνέντευξη Τύπου για το Κράτος Προνοίας, καθώς και οι δράσεις που ήταν προγραμματισμένες για αύριο στην επαρχία Λάρνακας.

Υπουργοί, βουλευτές, κόμματα, υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας και οργανωμένα σύνολα έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση στην Υπουργό Εργασίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.