ΚΡΗΝΗΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ: Μηνύματα Ειρήνης και προτροπή αγάπης ώστε να επικρατήσει η λογική μετέφερε από τον εορτάζοντα ναό της Αγίας Τριάδας της οδού Φιλελλήνων ο Μητροπολίτης του Οικουμενικού Θρόνου Κρήνης Κύριλλος.

Αρκετοί πιστοί με καταγωγή από την Ρωσία που εκκλησιάζονται στην ιστορική ενορία της Αθήνας πήραν το μήνυμα για Ειρήνη κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας σήμερα του Αγίου Πνεύματος.

Ο μητροπολίτης Κρήνης στο τέλος της λειτουργίας ευχήθηκε να επικρατήσει η λογική και η Ειρήνη στις χώρες που πλήττονται αυτή τη στιγμή από το στίγμα του πολέμου ενώ οι πιστοί προσευχήθηκαν όπως χαρακτηρίστηκα μας είπαν για την Ειρήνη ευχόμενοι οι συγγενείς τους να ησυχάσουν από τα προβλήματα που προκαλεί ο πόλεμος.

«Να προσευχηθούμε να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία» τόνισε από την ωραία πύλη ο Μητροπολίτης Κύριλλος προτρέποντας όλους να εύχονται να λήξη σύντομα η κρίση των λαών λέγοντας «Είμαστε ορθόδοξοι διδάσκουμε την Ειρήνη θελουμε την Ειρήνη για όλους».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μητροπολίτης Κρήνης τέλεσε τόσο την Θεία Λειτουργία όσο και την ομιλία του στη Ρωσική γλώσσα ώστε να ευχαριστήσει τους πιστούς εν όψη της πανήγυρης του ναού.

Τέλος ο κ. Κύριλλος ευχαρίστησε τους ιερείς του ναού και τον προϊστάμενο Αρχιμανδρίτη Συνέσιο Βικτωράτο για την άριστη διοργάνωση και ποιμαντική μέριμνα των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη αυτή τι στιγμή.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.