ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΑΤΣΙΦΑ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ: ΚΡΑΥΓΗ από την αδερφή του ήρωα Κατσίφα: Θέλουμε τη δικογραφία του αδερφού μου - Δεν του άφησαν ούτε λουλούδια.

Καθηλωτική εμφανίστηκε η Ερμιόνη Κατσίφα, αδερφή του Μακαριστού ΗΡΩΑ Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος δολοφονήθηκε από τους Αλβανούς σε συνέντευξή της στην κάμερα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Η Ερμιόνη Κατσίφα, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ( ΛΑ.Ο.Σ) , ξέσπασε λέγοντας ΄΄ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΕΛΕΡΗΣ, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.

Συνέχισε λέγοντας πως: ΄΄Ο αδερφός μου δολοφονήθηκε, το βίντεο το έχουν αλλά δεν το δίνουν, το έχουν όλα τα κανάλια. Θέλουμε τη δικογραφία του αδερφού μου, την έχουν θάψει, τα έχουν όλα κουκουλώσει οι Έλληνες πολιτικοί φίλοι του ΡΑΜΑ. Ήρθε στις Βουλιαράτες ο Μητσοτάκης και δεν άφησε ούτε ένα λουλούδι στον αδερφό μου, ήρθε ο Κασσελάκης και δεν επισκέφθηκε ούτε τον τάφο του.

Ο Βελόπουλος ενώ καπηλεύθηκε το όνομά του δεν ήρθε καν στην κηδεία και καθόταν σπίτι του ενώ εγώ το 2023 δέχτηκα bullying από τα δήθεν πατριωτικά και χριστιανικά κόμματα.

ΚΑΤΣΙΦΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ , ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ.

Μαζί της μιλά και ο σύντροφός της Τιμολέων Γεωργίου, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

Λάμπρος Λουκάκης
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.