ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΙΕΡΟΥ ΣΥΝ∆ΕΣΜΟΥ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑ∆ΟΣ - ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ …………!!!!!!!! Καλούµε τους Σεβασµιωτάτους Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ακυρώσουν στην Ιεραρχία τα προ καιρού συµφωνηθέντα Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού.

Ο ΙΕΡΟΣ ΣΥΝ∆ΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑ∆ΟΣ θα δώσει αγώνες για να παραµείνει ως συµβατική υποχρέωση του κράτους η µισθοδοσία του Ιερού Κλήρου, ως έχει, ως αντάλλαγµα για τα όσα έχει προσφέρει η Εκκλησία προς την πολιτεία.

Οι αντιδράσεις µας πρόκειται να είναι µαζικές και πρωτόγνωρες στην ελληνική ιστορία.

Ο απλός παπάς από την Κρήτη µέχρι τον Έβρο, από τα Επτάνησα µέχρι και τα ∆ωδεκάνησα θα ξεσηκωθεί και θα ταυτισθεί µαζί µας σε αγώνες όχι µόνο για τα εφηµεριακά δίκαια αλλά και για την διατήρηση της Ελληνορθοδόξου παραδόσεως µας.

Άλλωστε, αυτός είναι που βάσταξε και βαστά µαζί µε τους λαϊκούς αδελφούς µας, το βάρος της κρίσης και συνεχίζει την ολοπρόθυµη προσφορά του και τον συντονισµό πλήθους εθελοντικών δράσεων.

Ο καιρός του σιγάν έληξε για τους Κληρικούς. Είµαστε πλέον στον καιρό του λαλείν και του πράττειν.

Αισθανόµεθα προδοµένοι από όσους συµµετείχαν στις διαβουλεύσεις για την λήψη των αποφάσεων, ερήµην των άµεσα ενδιαφεροµένων που είναι οι Εφηµέριοι της Ελλάδος και το χριστεπώνυµο πλήρωµα.

Σε µια χώρα που ξεπουλώνται τα πάντα δεν θα περιµένουµε το επόµενο χτύπηµα που πλήττει την πίστη.

Καλούµε και τον λαό ο οποίος ζει µαύρες µέρες µε ανέχεια και αγωνιά για το µέλλον να στηρίξει τους Κληρικούς και την Εκκλησία της Πατρίδας µας .

Έχουν καταφέρει µερικοί από καιρό να στρέψουν µέρος του λαού εναντίον του Κλήρου, εξυπηρετώντας άνοµα συµφέροντα, επιζητώντας να εξασθενήσουν τον ρόλο του παπά στην Ελληνική κοινωνία.

Ο ΙΕΡΟΣ ΣΥΝ∆ΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑ∆ΟΣ θα πράξει τα δέοντα να ακυρωθεί η επαίσχυντη για αυτούς συµφωνία προβαίνοντας σε όλες τις νόµιµες διαδικασίες.

Σε κάθε δύσκολη εποχή της Ελληνικής ιστορίας όποιος τα έβαλε µε την Εκκλησία ηττήθηκε κατά κράτος.
Αυτοί που δεν µας ήθελαν συνοµιλητές στις δόλιες διαπραγµατεύσεις τους τώρα θα µας βρουν µπροστά τους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Ειμαστε και θα ειμαστε μαζι σας , για μια ελευθερη και δικαια Ελλαδα...!
Καλη φωτιση και δυναμη σε ολους , κληρικους και λαικους...!!!