Συγκλονιστική παρέμβαση από Μοναχό του Αγίου Όρους για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή:

”Να μην προδώσουμε την Ιστορία μας”

”Είναι γνωστό ότι η πολιτική ηγεσία ολόκληρης της πατρίδος μας είναι εκτελεστικό όργανο εντολών μιας παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής ηγεσίας που προγραμματίζει και οργανώνει τα οικονομικά της συμφέροντα και τις σφαίρες εξάρτησης-επιρροής σε βάθος χρόνου, ανάλγητα, στα πλαίσια μιας ομογενοποίησης ώστε ο έλεγχος και η χειραγώγηση να γίνονται απρόσκοπτα.

Εμείς όμως τί κάνουμε; Ποια είναι η στάση μας; Η αντίδρασή μας;

Το ζωτικής σημασίας θέμα με τα όμορα Σκόπια γιατί δε μας βγάζει από το λήθαργο; Γιατί με απάθεια παρακολουθούμε την λεηλασία της Ιστορίας μας;

Γιατί δεχόμαστε ονομασία με τον όρο Μακεδονία για μια χώρα που δεν μπορεί ούτε και επιτρέπεται ιστορικά να το χρησιμοποιήσει;

Πρέπει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να περιφρουρήσουμε την Ιστορία μας, να μην προδώσουμε και να μην ξεπουλήσουμε το όνομα Μακεδονία.

Τρίζουν τα κόκκαλα των θαρραλέων Μακεδονομάχων, ραγίζει η Μακεδονική γη, δακρύζουν οι πέτρες και το ξερό χορτάρι της, αδυνατούν να υποστούν τέτοια προσβολή, αρνούνται οι αγέρηδες την προδοσία.

Η Μακεδονική γη τραντάζεται, από τα σπλάχνα της θα ξεπηδήσουν οι ήρωες νεκροί, θα αρχίσουν το χορό της επανάστασης ενάντια στο άδικο, ενάντια στο βιασμό της Ιστορίας.

Αχός βαρύς ακούγεται, εμείς γιατί καθεύδουμε;”

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Νικήτας Αποστόλου

Πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσει ο Λαός μας ότι βρίσκεται σε καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ. Το Σύνταγμα έχει καταλυθεί, ο ίδιος ο "Πρωθυπουργός" το έχει ομολογήσει είναι λέει σε "επιτροπεία" . Η Βουλή δεν βουλεύεται όταν ψηφίζει σε 48 ώρες 200 και πλέον σελίδες νομικών διατάξεων ως ένα νόμο. Με τις ρυθμίσεις των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων της περιόδου 2010-2015 η συνταγματική τάξη στην χώρα έχει αλλάξει ριζικά. Οι επιβληθείσες «διεθνείς δεσμεύσεις», έχουν αναδειχθεί σε απόλυτο ρυθμιστή της εσωτερικής έννομης τάξης. Κανένα ανθρώπινο, κοινωνικό, ή πολιτικό δικαίωμα του ελληνικού λαού (άρθρα 4 παρ.5, 21, 22 και 25 του Συντάγματος) δεν υπερτερεί έναντι των «διεθνών δεσμεύσεων». Αποτέλεσμα είναι να έχει γίνει το πέρασμα του ελέγχου της χώρας σε υπερκρατικά και υπερεθνικά κέντρα εξουσίας. Αυτό σαφέστατα και ρητά ομολογείται και στην απόφαση της συνόδου των αρχηγών των κρατών – μελών της Ευρωζώνης της 12-7-2015, που επικύρωσε ο νόμος 4334/2015 (Φ.Ε.Κ. 80/16-7-2015 Τ.Α.) στην οποία χαρακτηριστικά αναφέρεται επί λέξει: “Η κυβέρνηση πρέπει να συσκέπτεται και να συμφωνεί με τους θεσμούς για όλα τα σχέδια νόμου στους σχετικούς τομείς, με επαρκές χρονικό περιθώριο πριν την υποβολή τους για δημόσια διαβούλευση ή το κοινοβούλιο....”
Επομένως το κράτος μας, έχοντας χάσει έμμεσα την αφεαυτής αυτοδυνάμως επιβαλλομένη ενιαία αδιαίρετη και αναπαλλοτρίωτη εξουσία του, ήτοι την κυριαρχία του, αδυνατεί να λάβει αυτογνώμονα αποφάσεις.
Αυτήν την κατάσταση δυστυχώς ο λαός μας την έχει αποδεχθεί, γιατί δεν έχει ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ
ΗΓΕΣΙΑ που να τον ξυπνήσει. Να του πει ξεκάθαρα ότι δεν του τεριάζει να είναι ένας Λαός ραγιάδων να τον ανασηκώσει πνευματικά ώστε να αναχθεί σε Λαό ήρωα.
Περιμένουμε από τα τιμημένα ράσα να αναδειχθούν οι νέοι Διάκοι και Παπαφλέσσες που να σώσουν το Έθνος μας από την ολέθρια πορεία στην οποία βαδίζει.