«Το θέμα είναι λήξαν» είπε ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος στην Βουλή επιχειρώντας να κλείσει το ζήτημα που άνοιξε η δημοσίευση φωτογραφιών που τον εμφανίζουν να μεταλαμβάνει..

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής με παρέμβασή του σε επιτροπή του κοινοβουλίου και προκειμένου να απαντήσει σε σχετικά σχόλια του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Αντώνη Μυλωνάκη, είπε: «Μη σπεκουλάρετε πολιτικά για τέτοια θέματα. Το συγκεκριμένο θέμα είναι λήξαν. Το επαναφέρετε προσπαθώντας να κατασκευάσετε αφελή πολιτική παγίδα στην οποία κανείς δεν θα πέσει μέσα. Σπεκουλάρετε και δεν πρόκειται να απαντήσω. Τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της προστασίας της δημόσιας υγείας πρέπει να εφαρμοστούν από όλους. Όλα τα άλλα είναι πολιτική σπέκουλα».

Νωρίτερα, ο κ. Μυλωνάκης είπε: «καλά ξεμπερδέματα κ. Κουμουτσάκο με το Μαξίμου για τη Θεία Κοινωνία. Κανένα κρούσμα δεν έχει αποδειχθεί, δεν έχει βγει ότι οφείλεται στην Αγία Μετάληψη. Και αντι να τους πείτε αυτό, εσείς είπατε τα δικά σας. Αυτά κάνει η Νέα Δημοκρατία και η εκκλησία μας είναι υπό διωγμό».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.