Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην έρευνα των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα οι οποίοι αναγνωρίζουν εμμέσως πλην σαφώς την πολιτική οντότητα του ψευδοκράτους ονομάζοντάς το «Βόρεια Κύπρος» - «Πώς νομίζετε ότι τα λένε;» είπε - Ακούστε το ηχητικό.

Σε πρωτοφανείς δηλώσεις προχώρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, που στην προσπάθειά του να στηρίξει τα στοιχεία της έκθεσης των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα για την Ελευθερία του Τύπου, χαρακτήρισε δευτερεύον ζήτημα το γεγονός ότι τα κατεχόμενα αποκαλούνται «Βόρεια Κύπρος».

Ο κ. Κούλογλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 107.7, ρωτήθηκε για την αξιοπιστία μιας έκθεσης που αποκαλεί τα κατεχόμενα ως «Βόρεια Κύπρο». «Εσείς πως θα τη λέγατε;» απάντησε ο ευρωβουλευτής, προσθέτοντας: «Πώς νομίζετε ότι αποκαλούνται τα κατεχόμενα»;

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε πόσο αξιόπιστη είναι μια ΜΚΟ που ανακαλύπτει ένα κράτος που δεν υπάρχει, ο κ. Κούλογλου απάντησε: «Ο ηλίθιος αντί να κοιτάει το φεγγάρι κοιτάει το δάχτυλο», ενώ υποστήριξε ότι το ζήτημα είναι δευτερεύον.

«Δεν σας ενόχλησε δηλαδή;» ξαναρώτησε ο δημοσιογράφος για να πάρει την απάντηση του ευρωβουλευτή: «Αυτό είναι προπέτασμα καπνού… τι θέλατε να γράφει;».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.