Ποιοι είναι οι λόγοι που εισήχθη σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ο Αρχιεπίσκοπος. Η πρώτη ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του από την καθηγήτρια πνευμονολογίας. Σταθερός και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος.

Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου που νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από το πρωί της Πέμπτης (εδώ), σύμφωνα με τις δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του που έκανε η διευθύντρια της Α’ ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» Αναστασία Κοτανίδου.

«Η οξυγόνωσή του είναι πλήρως ελεγχόμενη, για αυτό το λόγο μπήκε και στη μονάδα αυξημένης φροντίδας (ΜΑΦ) και είναι υπό στενή παρακολούθηση», ανέφερε η Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Η κυρία Κοτανίδου επισήμανε ότι ο λόγος της εισαγωγής του Αρχιεπισκόπου ήταν αφενός η προχωρημένη ηλικία του και αφετέρου τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Αναφορικά με την εξέλιξη της νόσου και την υγεία του άλλου νοσηλευόμενου με κορονοϊό ιεράρχη, του αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου, η κ. Κοτανίδου είπε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και ότι οι γιατροί ελπίζουν τις επόμενες ημέρες να τα καταφέρει να εξέλθει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. «Είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα που αυτή τη στιγμή είναι σε ύφεση», πρόσθεσε η κυρία Κοτανίδου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.