Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, μίλησε ο Κώστας Ευρυπιώτης.

Εννιά μήνες μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και του άλλαξε τη ζωή, ο Κώστας Ευριπιώτης έκανε μία συγκινητική εξομολόγηση: «Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον».

Ο ηθοποιός συγκινεί με τα όσα λέει για τους εννέα μήνες που πάλευε με το πρόβλημα της υγείας του και με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso», αναφέρεται στο πόσο έχει αλλάξει η ζωή του και έχει μεγαλώσει η πίστη του στο Θεό.

«Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κώστας Ευριπιώτης, ο οποίος μετά από την περιπέτεια που πέρασε όπως αποκαλύπτει, είναι ένας άλλος άνθρωπος, προσεύχεται περισσότερο, πηγαίνει συχνότερα στην εκκλησία και θέλει να είναι περισσότερο στη φύση.

«Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα», ανέφερε.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.