«Ζήτησα βοήθεια από τον Θεό και η βοήθεια αυτή ήρθε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δηλώσεις έκανε ο Κώστας Αποστολάκης και αναφέρθηκε στην πίστη του στον Θεό και πόσο αυτή έχει αλλάξει τη ζωή του, ενώ εξήγησε πώς προσπαθεί να την περάσει και στο παιδί του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» κι αρχικά, ανέφερε: «Πριν από τρία χρόνια που ζήτησα βοήθεια, γονάτισα και έκλαψα πάρα πολύ, ενώ δεν είχα πάει ούτε για να εξομολογηθώ, ούτε για να ανάψω κερί, ούτε για να μεταλάβω».

«Ζήτησα βοήθεια από τον Θεό και η βοήθεια αυτή ήρθε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Αυτό που μου συνέβη ήταν πως δεν μου άρεσε ο τρόπος ζωής μου, κουράστηκε η ψυχή μου από αυτά τα πράγματα που έκανα, δεν ταίριαζε η ψυχή μου σε αυτά. Δηλαδή, ένιωσε άδεια και σαν να την χαράκωνε συνέχεια ένα νυστέρι. Αυτό λοιπόν, το πράγμα λύθηκε σε 30 δευτερόλεπτα», εξήγησε ο Κώστας Αποστολάκης για την πρώτη φορά που προσευχήθηκε για βοήθεια.

Εξήγησε ωστόσο, πως η προσευχή για εκείνον δεν είναι απλά μια έκκληση για βοήθεια, αλλά κάτι που πρεπει να τηρείται σε καθημερινή βάση. «Αυτό είναι κάτι το οποίο όμως υπάρχει η ανάγκη να τηρείται όπως τηρείται το καθημερινό φαγητό. Αν δεν κάνω κάθε μέρα την προσευχή μου είναι σαν να μου πεις ότι δεν θα φας για δυο μέρες φαγητό», δήλωσε.

Τέλος, μίλησε για το παιδί του και ανέφερε πως προσπαθεί με τον τρόπο του να του μεταλαμπαδεύσει την πίστη του. «Νομίζω πως η μεγαλύτερη αποστολή του ανθρώπου είναι να γίνει γονιός», είπε.

«Φυσικά, προσπαθώ να μεταλαμπαδεύσω την πίστη στο παιδί μου, αλλά δεν γίνεται να την μεταλαμπαδεύσεις με τον τρόπο ότι “θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ”, γιατί η ανθρώπινη ψυχολογία είναι πολύ αντιδραστική. Όταν πας λοιπόν, κάτι να το φορέσεις και δεν του μπαίνει, σίγουρα δεν θα είναι στο νούμερο του ό,τι νούμερο κι αν φοράει», εξήγησε.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.